fbpx Skip to content

Keramisk coating

Hvorfor vælge coating af bil med Keramisk Coating?

Overvejer du coating af din bil? En keramisk coating er en ideel løsning. Den beskytter lakken mod hverdagens udfordringer. Først og fremmest tilbyder denne avancerede coating stærk beskyttelse. Den modstår små ridser, UV-stråler og korrosion. Derudover sikrer den, at din bil ser nyere ud, og holder længere. Takket være den keramiske coatings hydrofobiske egenskaber, bliver din bil nemmere at holde ren. Dette sparer både tid og penge på vedligeholdelse. Alt i alt giver en keramisk coating din bil en langvarig beskyttelse. Den holder din bil flot og velholdt i mange år.

Invester i en keramisk coating og nyd godt af en længerevarende og smukkere finish på din bil!

Keramisk coating priser

Gtechniq Exo v5 - Keramisk coating priser

GTECHNIQ EXO

  • Holdbarhed 18-24 måneder
  • Giver bilen en glans
  • Gør det nemmere at holde bilen ren
 
 
 
Bez nazwy

Priser fra

1699kr*

Priser fra

1999kr*
Crystal Serum Light - Keramisk coating priser

GTECHNIQ CRYSTAL SERUM LIGHT

  • Holbarhed, op til 5 år
  • Fremragende glans
  • En ’light’ udgave af den velkendte Crystal Serum Ultra som kun anvendes af Gtechniq Accredited Detailers
 
Bez nazwy

Priser fra

2549kr*

Priser fra

2999kr*
Crystal Serum Ultra - Keramisk coating priser

GTECHNIQ CRYSTAL SERUM ULTRA

  • 9 års garanti
  • Giver fremragende glans
  • 10h lakbeskyttelse
 
 
 
Bez nazwy

Priser fra

3824kr*

Priser fra

4499kr*

*Prisen for keramisk coating er et tilkøb til bilpolering, og skal tillægges prisen for bilpolering.

Hvis du har spørgsmål vedrørende keramisk coating, bedes du kontakte os eller besøge vores FAQ-side

Gtechniq Exo v5 - Keramisk coating priser

KERAMISK COATING GTECHNIQ EXO V5 

coating af bil

Med EXOv5 tilbyder Gtechniq en fremragende coating, der holder længe. Denne lakforsegling skaber en varm glans og en glat overflade. Den er også utrolig effektiv til at afvise vand, hvilket kendes som en hydrofobisk effekt.

Desuden er den populær som en topcoating, specielt sammen med Crystal Serum Lights og Crystal Serum Ultra.

Gtechniq arbejder løbende på at forbedre deres coatings. Deres tests har vist, at EXOv5 giver bedre holdbarhed og bedre beskyttelse mod kemiske rester og misfarvning på overfladen – især fra vandpletter. Samtidig bibeholder den den varme glans og den effektive vandafvisende effekt, som gjorde den tidligere version til en stor succes.

Crystal Serum Light - Keramisk coating priser

KERAMISK COATING CRYSTAL SERUM LIGHT

Crystal Serum Light – keramisk coating kan varmt anbefales for dem som går efter det ultimative kvalitet indenfor coating.

coating af bil

Dette coating skaber en ekstra stærk beskyttelse. Når det er påført, vil bilens glans holde sig i top 90% meget længere, sammenlignet med almindelige lakbeskyttelsesprodukter. Derudover gør Crystal Serum Light, at alt vedrørende bilens rengøring bliver meget lettere.

 

kemikalier på keramisk coating

Det høj densitets keramiske lag er modstandsdygtigt over for kemikalier fra pH 2 – pH 12. Denne egenskab gør også bindende kontaminanter, såsom harpiks, tjære- og kalkpletter, lette at fjerne.

 

 

Modsat mainstream voks og organiske polymercoatinger, kan Crystal Serum Light og Crystal Serum Ultra modstå både højere og lavere temperaturer. De modstår temperaturer så lave som -40° til så højt som + 250° C.

Når det handler om at tilføje glans, modstå hvirvler og snavs afvisning, er Gtechniq Crystal Serum Light og Serum Ultra det ultimative indenfor lakbeskyttelse!

Crystal Serum Light har 5 års garanti når det er påført af en Gtechniq Accredited Detailer.

Crystal Serum Ultra - Keramisk coating priser

KERAMISK COATING – VORES BEDSTE COATING – CRYSTAL SERUM ULTRA

Vores bedste coating Crystal Serum Ultra er den bedste lakbeskyttelse du kan få, den bevarer bilens glans så den ser ud som en ny og forlænger levetiden på lakkens perfekte finish.

coating af bil

Nøglen til de fremragende resultater som kan opnås med Crystal Serum Ultra er de nye og revolutionary anvendelse af 7 nm nanopartikler sammen med den eksisterende 20 nm nanopartikler. Større forhold af ‘crosslinkers’ gør toplaget af bilens coating tykkere.

 

coating af bil

Den hårde 10h top og blødere 7h basis lag giver en forbedret resistens mod hvirvler i forhold til de regulære 9h coatings til lakbeskyttelse. Sammenlignet med standard keramik lak coatings, Crystal Serum Ultra holde til de stærkeste kemikalier rengøringsmidler og fugleklatter.

 

Crystal Serum Ultra er utrolig modstandsdygtig over for store temperatursvingninger, selv fra minus 40 grader til plus 250 grader Celsius. Dette produkt kan bruges alene som en stærk lakbeskyttelse. For at få den allerbedste effekt mod vand – kendt som hydrofobisk effekt – kan det også overcoates med Gtechniq EXO. Dette giver en ekstra stærk beskyttelse og fremragende vandafvisende egenskaber.
 
Den særlige natur af denne lakbeskyttelse har, betyder at det kun må anvendes af en Gtechniq Accredited Detailer.

Hvad er en keramisk coating? 

For at starte med, er keramisk beskyttende coating den nyeste innovation inden for beskyttelsesløsninger til bilens lak, glas, fælge og indvendige overflader. I modsætning til traditionelle voksarter eller lakforseglinger, som kun holder i uger eller måneder, varer en keramisk belægning i år, hvilket er en betydelig forskel. Ydermere, når en korrekt anvendt og hærdet keramisk belægning påføres din bils lak, danner den en beskyttende overflade med små nanopartikler, der fylder lakkens porer og gør overfladen markant tykkere. Dette resulterer i en ultra-holdbar, kemikalieresistent og hydrofob finish, som effektivt står imod vind, vejr og snavs. Oveni det, er denne beskyttende belægning 100 gange tykkere end carnauba voks eller klassisk lakforsegling, hvilket gør rengøringen af dit køretøj betydeligt nemmere, da insekter, tjære, salt og skidt ikke sætter sig fast på lakken.

Hvad er Gtechniq Accredited Detailer?

Vi, som en del af et globalt netværk med over 1500 professionelle detailers, er uddannede og har eksklusive rettigheder til at arbejde med Crystal Serum Ultra og tilbyde 9 års garanti. Alle medlemmer af dette netværk har omfattende erfaring med professionel bilpleje og har gennemført et omfattende kursus. Dette kursus tjener som et kvalitetsstempel og bevis på vores professionalisme, sikrer kunden om et professionelt arbejde og et fremragende resultat.

Hvis du har spørgsmål vedrørende keramisk coating, bedes du kontakte os eller besøge vores FAQ-side

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 60 53 88 eller via mail på info@rscarcare.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular