Skip to content

Keramisk coating

GTECHNIQ CRYSTAL SERUM ULTRA KERAMISK COATING

keramisk coating

Gtechniq

Førende hvad angår beskyttelsesbelægninger til biloverflader, herunder lak, glas, fælge og indvendige overflader. Det omfattende produktsortiment er videnskabeligt bevist for at give overlegen langvarig beskyttelse, hvilket er grunden til at vi er stolte af at være den eksklusive og eneste akkrediterede Gtechniq-installatør vores region.

Crystal Serum Ultra Keramisk coating

  • Ekstremt holdbar permanent keramisk beskyttelse med 9 års garanti
  • Beskytter mod UV-nedbrydning, vaskeridser.
  • 10H hård, tyk, transparent lakbeskyttelse.
  • Bilen bliver nem at vedligeholde og har selvrensende egenskaber.
  • Ultra hydrofobisk vand og skidt afvisende.
  • Forlænger din bils levetid markant.
  • Skindende blank og ultra glat overflade.
coating af ny bil

Crystal Serum Ultra danner en ekstremt holdbart, blank, glat og kemisk resistent keramisk overflade. Med et enkelt lag vil dit køretøj være modstandsdygtigt over for kemikalier, der spænder fra pH2 – pH13. Denne beskyttelses egenskab gør at skadelige stoffer som harpiks, tjære og kalk fra vand er lette at fjerne, og ikke skader lakken. Coatingen måler 10H hårdhed på mohs skalaen og giver forbedret modstandsdygtighed overfor vaskridser i forhold til almindelige 9H coatingbeskyttelse. I modsætning til almindelige keramiske malingsbelægninger kan Crystal Serum Ultra tåle selv de stærkeste vaskekemikalier og syre fra fugleklatter

Hvad er en keramisk coating? 

Keramisk beskyttende coating er den seneste udvikling inden for beskyttelsesløsninger til lak, glas, fælge og indvendige overflader, såsom tekstiler, vinyl og plastik. I modsætning til traditionelle voksarter eller lakforseglinger måles holdbarheden af ​​en keramisk belægning i ÅR i stedet for uger eller måneder.En korrekt anvendt og hærdet keramisk belægning tilfører din bils lak en klar overflade med små nanopartikler, der effektivt udfylder lakkens porer og gør overfladen markant tykkere. Hvad kunden får er en ultra-holdbar, kemikalieresistent, hydrofob finish, der tåler vind, vejr og snavs. Den beskyttende belægning giver en tykkelse på 100 gange tykkere end carnauba voks eller klassisk lakforsegling. Det gør også at rengøring af dit køretøj vil være nemt, da inspekter, tjære, salt og skidt ikke gror fast i lakken.  

Hvad er Gtechniq Accredited Detailer?

Vi er uddannede blandt et netværk med over 1500 professionelle detailers spredt over hele verden. Gtechniq Accredited Detailers har rettigheder til at arbejde med Crystal Serum Ultra med 9 års garanti.

Alle medlemmer af netværket har gode erfaringer med professionel bilpleje og har gennemført et kursus i forbindelse med behandling af keramisk coating fra Gtechniq. Dette er vores bevis og kvalitetsstempel til kunden, som garanti for et professionelt arbejde og resultat.

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 60 53 88 eller via mail på info@rscarcare.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular