fbpx Skip to content

Paint Protection Film (PPF)

Paint Protection Film – Stenslagsfolie

Stenslagsfolie, også kendt som paint protection film (PPF), yder en næsten usynlig, men meget robust beskyttelse af din bils lak. Dette beskyttelseslag er effektivt mod stenslag og de almindelige ridser, der ofte opstår på bilens front, ved dørene, og omkring bagagerummet.

For dem, der ønsker at tage ekstra godt hånd om deres køretøj, er stenslagsfolie en ideel løsning. Det giver en følelse af altid at have en bil, der fremstår som ny.

Hvad er PPF folie?

PPF er en forkortelse for Paint Protection Film. PPF-folie er oftest en farveløs polyurethanfolie med selvregenererende egenskaber. Efter påføring danner den en næsten usynlig belægning med meget høj modstandsdygtighed over for slid, stenslag og kemikalier. Elementet beskyttet med PPF-folie er isoleret fra eventuelle negative eksterne forhold.
PPF-folier er udstyret med akryllim af høj kvalitet, der ikke reagerer med lak og som folien er helt gennemsigtig.

På markedet kan du også støde på begreberne:
stenslagsfolie, beskyttelsesfolie, beskyttelsesfilm, lakbeskyttelsesfolie, lakbeskyttelsesfilm, paint protection film.

PPF, Paint Protection Film

Påføring af PPF folie

Premium Shield PPF

CovrGard PPF folie/beskyttelsesfolie

CovrGard PPF er den perfekte beskyttelsesfilm til alle overflader. Det er et produkt af både avanceret kemi, teknologi og brancheerfaring. Produktet har et gennemprøvet alifatisk polyurethanharpiks gennemsigtigt lag, der er blevet testet til det yderste over hele verden med resultater, der gang på gang beviser, at vores produkter er en af de mest kraftfulde beskyttelsesfilm på markedet.

beskyttelsesfolie

Med og uden PPF - Paint Protection Film - folie

Lakbeskyttelses (PPF) folie

I mere end ti år gælder der i EU regler, der forbyder bilproducenterne at anvende kemisk hærdende lakker, som er meget mere modstandsdygtige overfor mekaniske skader, og hvis tykkelse muliggjorde polering af bilen, uden risiko for, at bilen blev efterladt uden lak. Dette forbud blev gennemført af miljøhensyn. Producenterne erstattede de hårdere lakker med modsvarende vandbaserede lakker, som er blødere og mindre modstandsdygtige overfor eksterne påvirkninger. UV stråling, ridsning, skader, afskrabning, afskalning og revner, synlige på lakoverfladen, er blevet standarden, efter som det ikke er muligt at undgå dette, ved daglig anvendelse af bilen. Derudover er også tykkelsen af lakken blevet reduceret, hvilket betydeligt reducerer mulighederne for renovering. Netop her kommer PPF – beskyttelsesfolien CovrGard til hjælp, ved at give lakken yderligere beskyttelse og glans.

Hvorfor er det værd at beskytte lakken med PPF – beskyttelsesfolie?

lakbeskyttelses folie

Fordelene ved PPF

Stenslagsfolie er i øjeblikket, blandt alle muligheder tilgængelige på markedet, den bedste beskyttelse af lakken imod mekanisk beskadigelse.

Den beskytter karosseriets dele imod ridser, stenslag og også imod små parkeringsskader. Folien beskytter derudover lakken imod skadelig påvirkning fra miljøet, som f.eks. syreregn, aggressive kemiske stoffer, vejsalt og fugleklatter.

For at sikre bilen med beskyttelsesfolie, anvender vi færdige skabeloner. Skabelonerne kan anvendes på flere praktiske måder, startende fra installering på de mest udsatte dele af bilen, som f.eks. bag dørhåndtag, på bagagerumskanten, forlygterne og den forreste kofanger, og sidst til sikring af hele bilens overflade, hvilket giver den fuldstændig beskyttelse.

Hovedfordelene af lakbeskyttelse ved hjælp af folie

beskyttelsesfolie

PPF beskyttelse imod ridsning og skrabning

Den monterede folie skaber en beskyttende barriere på lakken, som umuliggør opståen af mekaniske skader, som følge af enhver form for afslidning, ridsning og afskalning, forårsaget f.eks. af stenslag fra hjulene.

PPF beskyttelse imod aggressive kemiske stoffer

Beskyttelsesfolien sikrer lakkens modstandsdygtighed imod alle kemiske angreb, som kan skade den, herunder vejsalt, aggressive kemiske stoffer anvendt i bilvaskemaskiner, syreregn, fugleklatter, insektrester og saft og nedfald fra træer. Ved brug af CovrGard beskyttelsesfolie, er du sikret den korrekte beskyttelse.

beskyttelsesfolie
stenslagsfolie

Fuldstændigt gennemsigtig

Korrekt monteret er CovrGard beskyttelsesfolie, på trods af sin tykkelse (væsentlig i mange beskyttelsesaspekter), fuldstændigt usynlig på bilens lak, og den garanterer fuld transparens.

Spektakulær glans

Foliens perfekte glathed sikrer bilen en langvarig spejlglans. Anvendelse af vores PPF beskyttelsesfolie er ikke kun en fremragende beskyttelse, men giver samtidigt også en fantatisk finish, som normalt kun kan opnås ved anvendelse af dyr bilkosmetik og løbende auto detailing.

PPF beskyttelse
PPF self healing

Evne til automatisk regenerering

Takket være teknologien „SelfHealing” udjævner skader på foliens overflade sig under indflydelse af varme og tid. Derfor kalder vi denne proces evnen til automatisk regenerering. Ridser og skrabemærker forsvinder af sig selv på grund af CovrGard PPF Paint Protection Film egenskaber. Denne egenskab lyder for godt til at være sand, men er en kendsgerning.

Livsvarig effekt

Ved korrekt pleje, bliver PPF folien ikke mat og den mister ikke glansen. De regenererende egenskaber sikrer, at mikroridser og små beskadigelser selv forsvinder fra bilens overflade.

stenslagsfolie

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 60 53 88 eller via mail på info@rscarcare.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular