fbpx Skip to content

Om folien

Hvorfor CovrGard lakbeskyttelsesfilm?

CovrGard beskyttelsesfilm er den mest effektive lakbeskyttelse i verden. Den patenterede, innovative teknologi har været med til at skabe et produkt, som giver maksimal beskyttelse af lakken, og som samtidig er praktisk talt usynligt. En sådan etableret innovativ sikring kaldes en “usynlig barriere”. CovrGard foil isolerer malingslaget fra den omgivende verden.

Derudover er foliebeskyttede elementer beskyttet mod afskalning, slid fra sand, ridser, udsættelse for skadelige kemikalier og fugleklatter.

CovrGard folien kan beskytte din bil imod ridser, skader og defekter i lakeringen.
CovrGard folien kan beskytte din bil imod ridser, skader og defekter i lakeringen.
PPF SKABELON

Montering af lakbeskyttelse folie ved hjælp af færdige skabeloner

Vi har den bedste folie til lakbeskyttelse på markedet, og en yderligere fordel er systemet med færdige udskæringer, klar til montering (skabeloner)

Hvad er en Skabelon/Udskæring?

En skabelon/udskæring er et præcist udmålt stykke polyurethanfolie, udskåret med en professionel plotter, som er perfekt tilpasset en konkret bilmodel. En sådan skabelon skal kun monteres korrekt på lakken.

Hvorfor er det værd at anvende skabeloner?

Anvendelse af skabeloner er en stor fordel, ikke kun for den professionelle foliemontør eller forhandler, men frem for alt for bilens ejer. Takket være den færdige udskæring af folien, har vi tilpasset foliens facon perfekt til den konkrete del på bilen. Dette forhindrer afmontering af karrosseriets elementer, og dermed disses eventuelle beskadigelse. Vi eliminerer risikoen for beskadigelse af lakken med kniv under monteringen, og det giver mulighed for en hurtigere montage af beskyttelsesfolien uden kvalitetstab.

Foliens tykkelse og dens gennemsigtighed.

CovrGard GLOS er en 190μ (micron) polyurethanfolie. En 150μ (mikron) alifatisk urethan belagt med en trykfølsom genplacerbar akrylklæbestof er toppet med vores avancerede klarlak teknologi, der tilbyder en yderst holdbar finish med både selvhelbredende og hydrofobe egenskaber.

lakbeskyttelse folie

Beskytter en keramisk coating lakken lige så godt?

Keramisk belægning og beskyttelsesfolie er to helt forskellige produkter, som ikke kan sammenlignes. Gennem anvendelse af tilsvarende navne, som beskriver anvendelsen – lakbeskyttelse, beskyttelseslag – forveksles disse produkter ofte. Vi vil derfor fremhæve forskellen mellem produkterne.

Keramisk coating beskytter ikke bilens lak imod mekaniske skader, som f.eks. ridser, små parkeringsskader eller afskalninger som følge af stenslag under kørslen. Polyurethanfolie er det eneste materiale, hvis egenskaber absorberer slag, og derfor beskytter den bilens lak uanset udendørstemperaturen og mulige hændelser på vejen.

lakbeskyttelse

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 60 53 88 eller via mail på info@rscarcare.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular