fbpx Skip to content

PPF Produktpakkerne

Basis pakke

stenslag

Denne pakke indeholder sikring af de mest udsatte dele af karrosseriet: forreste kofanger og lygter.

Disse dele er mest udsat for afskalninger som følge af stenslag og for insektrester. Vejsalt har også en negativ indvirkning på disse elementer. Sådanne skader kan ikke repareres uden fornyet lakering (eller polering i tilfælde af lygterne).

Folie garanterer fuld beskyttelse mod disse typer skader, og er yderligere i stand til at beskytte lakken imod lette afskrabninger ved parkering. Takket være sikringen med folie, vil lakken på kofangeren altid se perfekt ud, og ridser eller mekaniske skader på folien kan til enhver tid udskiftes, uden påvirkning af lakkens struktur. Dermed kan bilens originale lak bevares.

Bikini pakke

stenslag folie

Denne pakke indeholder elementer, som: kofanger, forlygter, en del af motorhjelmen, og en del af forskærmene.

Bikini pakken er endnu et eksempel på en enkel og fornuftig beskyttelsespakke, som beskytter næsten alle kritiske dele af karrosseriet, der er udsat for skade på lakken.

Det er en økonomisk attraktiv løsning, da den giver en optimal beskyttelse i forhold til prisen.

De på tegningen viste dele af motorhjelmen og skærmene er de mest udsatte for skader og stenslag under kørslen. Ved at vælge pakken Bikini har du sikkerhed for, at pris og funktionalitet passer perfekt sammen!

Fuld front pakke

stenslagsfolie

Denne pakke indeholder elementer som: kofanger, forlygter, hele motorhjelmen, begge skærme, spejle og A-søjle.

Full Front er en komplet sikring af hele bilens front. Den forhindrer enhver form for mekanisk skade i bilens daglige brug, herunder endda små ridser ved parkering skade.

Dette er den mest avancerede pakke, som opfylder selv den mest krævende kundes forventninger, ikke kun på grund af den massive beskyttelse, men også af æstetiske grunde. I modsætning til Bikini pakken er alle elementer helt foliebeskyttet, hvilket eliminerer en synlig linje af den afskårne folie.

Enkeltstående elementer

stenslag

A-søjle

Søjlerne ved forruden er ligeledes udsatte for afskalninger som følge af stenslag. Småsten, som bliver kastet op af hjulene, rammer hele bilens front, ligeledes karrosseriet ved forruden. Sikring af disse dele er essentiel, efter som de går ud i et med bagskærmene, hvilket medfører, at i tilfælde af deres beskadigelse, skal hele bilens side lakeres. Dette medfører imidlertid store omkostninger og tab af originallakken.

Bagagerumskanten

Påklæbning på bagagerumskanten forebygger opståen af ridser og afskalninger. Daglige indkøb, pakning af kufferter i bilen, udtagning af værktøj – det er processer, som medfører opståen af skader på denne del. Genopretning af den perfekte tilstand kræver lakering af hele den bagerste kofanger.

bagagerumskanten
rocker panels

Udvendige trinbrædder

Dette er en del af bilen, som reelt har direkte kontakt med grus, mudder og andet vejsnavs. Udvendige trinbrædder er nogle af de få af bilens dele, som for visse bilmodeller er påklæbet folie fra fabrikken. Vi tilbyder fuldstændig beskyttelse af disse dele, for at udelukke beskadigelse af dem.

Indvendige dørtrin

Oftest udsat for beskadigelse fra sko og høje hæle. Afskalninger på denne del opstår som følge af den daglige ind- og udstigning af bilen. Selv om en voksen er opmærksom på dette, og kan kontrollere sig, så tænker børn overhovedet ikke på det. I deres tilfælde begynder indstigningen ved at stå på dørtrinnet, for på en let og bekvem måde at komme ind i bilen.

PPF dørtrin
stenslag

Dørkanter

Smalle parkeringspladser hjælper ikke til let og ubesværet parkering. Der er ofte så lidt plads, at udstigning af bilen er vanskelig. Derfor kan det let ske, at døren rammer en væg eller bilen ved siden af. I sådanne situationer skades oftest dørens kant, da lakken på dette sted let springer af. Derfor er det nødvendigt at beskytte lakken her.

B-stolpe

På grund af den sorte farve og det bløde kunststof, viser der sig allerede efter første vask synlige mikroridser på B-stolpen, hvilket er meget uæstetisk. Denne effekt vender tilbage, selv efter polering af elementerne. CovrGard GLOS folie sikrer på grund af den automatiske regenerering, at mikroridser selv forsvinder fra foliens overflade på grund af indvirkningen af varme og tid.

stenslagsfolie
lakbeskyttelse

Spejle

Det er dele, som på lange ture samler alle vejens gener: stenslag og insektrester. De er yderligere udsat for afskrabninger og ridser under parkering. Derfor er det også godt at beskytte dem.

Fordybninger bag håndtag

En skjult del af karrosseriet, som er udsat for ridser fra negle og ringe. Hyppig brug af håndtagene betyder, at allerede efter få uger har en ny bil synlige, uæstetiske ridser, og med tiden bliver lakken mat.

ppf

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 60 53 88 eller via mail på info@rscarcare.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular